Kortingscodes aanmaken

Navigeer naar het evenement waar je de korting wilt toepassen via het menu. Ga naar het tabblad 'Kortingscodes' en klik op de knop 'Voeg een kortingscode toe' als je nog geen kortingscodes hebt of 'Kortingscode toevoegen' als je al eerder kortingscodes voor dit evenement hebt aangemaakt.

• In de popup voor je de naam van de code in, deze kun je zelf verzinnen.
  • Selecteer het type kortingscode (percentage of bedrag).
  • Voor een waarde in en klik op 'Kortingscode toevoegen'.

Nadat de kortingscode is aangemaakt kun je hem bewerken. Je kunt nu:

• De naam van de kortingscode aanpassen.
  • Aanpassen wat voor soort kortingscode het is (percentage of bedrag).
  • Instellen op welke tickets en producten de kortingscode van toepassing is.
  • Eventueel een start- en einddatum en tijd instellen.
  • Instellen hoevaak de code maximaal gebruikt mag worden.

Let op: Bij kortingscodes die een absoluut bedrag als korting geven, wordt het gebruik per bestelling geteld. Bij procentuele kortingscodes geldt het aantal aankopen waarop deze van toepassing is geweest. Voor groepstickets geldt ieder afzonderlijk ticket als een aankoop.

Kortingscodes genereren
Heb je veel kortingscodes nodig? Genereer dan een lijst van unieke kortingscodes die elk maximaal één keer gebruikt kunnen worden. Zo voorkom je dat codes (per ongeluk) verspreid worden en in verkeerde handen terecht komen. De gegenereerde codes kun je downloaden en vervolgens kun je op ieder moment nog extra codes aanmaken.