Aanbetalingen inschakelen

Je kunt er voor kiezen om deelnemers de mogelijkheid te geven een aanbetaling te doen: zij betalen een deel van het totaalbedrag direct en de rest op een bepaalde datum. Je deelnemers kunnen op elk moment het resterende bedrag voldoen via hun dashboard.

• Navigeer naar het evenement waarvoor je aanbetalingen wilt inschakelen en klik op het tabje 'Aanbetalingen'.
  • Kies het percentage van het totaalbedrag dat direct moet worden voldaan.
  • Voer de uiterste betaaldatum in voor het restbedrag. Na deze datum zijn aanbetalingen niet meer mogelijk.
  • Selecteer de tickets en producten waarvoor je aanbetalingen wilt toestaan.
  • Klik op de knop aanbetalingen inschakelen
  • Er wordt 30, 14 en 1 dag(en) voor de deadline een reminder gestuurd als het restbedrag op deze data niet is betaald.