Betalingen ontvangen met Mollie

Atleta heeft een samenwerking met Mollie. Mollie verbindt je veilig met alle belangrijke betaalmethoden, zoals creditcards, iDEAL en Bancontact. Mollie incasseert je geld en keert het gewenst direct aan je uit. Atleta-kosten worden automatisch in mindering gebracht.

Stap 1: Maak verbinding met Mollie

• Om betalingen te kunnen ontvangen moet je een account bij Mollie aanmaken. Maak je geen zorgen, het proces is eenvoudig.
  • Klik op het pijltje rechtsboven naast je organisatienaam en ga naar instellingen
  • Klik in het tabblad betalingen op de knop Verbinden via Mollie

Stap 2: Toegang toestaan

Klik in het volgende scherm op de knop Laten beginnen, maak een Mollie-account aan of log in op je bestaande account en geef toegang. Je wordt teruggestuurd naar Atleta en bent nu verbonden met Mollie.

Stap 3: Vul uw gegevens in

Als je een nieuw Mollie-account hebt aangemaakt, moet je het Mollie-onboardingproces voltooien om betalingen te ontvangen. Klik op de knop Onboarding voltooien en vul alle benodigde informatie in het Mollie-dashboard in.

• Vul uw organisatiegegevens in
  • Geef de details van de belanghebbende op
  • Selecteer betaalmethoden
  • Identificatie uploaden
  • Voeg uw bankrekening toe

Je bent klaar. Keer terug naar Atleta, Mollie controleert ondertussen je gegevens. Zodra je account is geverifieerd, ontvang je een e-mail. Dit kan even duren.