Synchroniseer settlements met boekhouder

Navigeer naar de projectinstellingen in de rechterbovenhoek en klik op het tabblad betalingen. Zodra Mollie is aangesloten en je je eerste betalingen hebt ontvangen, verschijnt er op deze pagina een nieuwe sectie met afrekeningen. Verrekeningen in deze rubriek zijn uitbetaald door Mollie. Selecteer een schikking en download een pdf- of csv-bestand.

Settlements hebben de volgende informatie:

• Settlement-ID
  • Afrekeningsdatum
  • Omzet
  • inhoudingen
  • Kosten
  • Totale hoeveelheid
  • Overzicht per betaalmethode inclusief omzet, kosten, tarieven en btw
  • Overzicht per evenement per ticket en product inclusief grootboekrekeningen en btw
  • Je kunt deze nummers matchen met je boekhoudsoftware.