Berichten sturen aan deelnemers

Je bericht maken

Een bericht sturen naar het dashboard van je deelnemers vanuit Atleta is eenvoudig te doen. Open Atleta en ga naar het tabblad communicatie. Druk op de knop Bericht toevoegen, kies een evenement en een titel. Deze titel is alleen zichtbaar voor de organisatie en niet voor de deelnemers.

Vul een onderwerp, wat inhoud en een publicatiedatum en tijd in. Druk op de knop bericht opslaan en schakel van onzichtbaar naar gepubliceerd. Het bericht wordt op de opgegeven datum en tijd gepubliceerd. Om je bericht te wissen, klik je op de pijl en selecteer je verwijderen.

Je publiek kiezen

Wanneer je bericht klaar is, selecteer je de doelgroep op het doelgroeptabblad. Je kunt mensen selecteren met specifieke tickets, producten, ticketnummers of mensen met een onvolledig ticket. Deelnemers met een onvolledig ticket hebben niet alle verplichte velden in hun dashboard ingevuld.

Wanneer je doelgroepselectie is voltooid, klikt u op de knop bericht opslaan. Uw geselecteerde groep deelnemers kan uw bericht lezen in hun persoonlijke dashboard.

Verstuur een e-mail

Misschien wil je je bericht als e-mail versturen. Dat kan Atleta voor je doen. Ga naar het tabblad Verzenden en kijk of je doelgroep goed is ingesteld door op de ontvangers te klikken. Als dit er goed uitziet, druk dan op verzenden! Atleta zal vragen of dit bericht naar alle deelnemers in de geselecteerde doelgroep of naar een specifieke persoon moet worden gestuurd.

De e-mail ziet er net zo soepel uit als de geautomatiseerde berichten van Atleta.