Ticket omruilen

Het is mogelijk om je ticket om te ruilen mits:

• Het ticket dat je graag wilt nog voldoende beschikbaarheid heeft.
  • De organisatie dit toestaat.
  • De periode dat de organisatie dit toestaat nog niet is verstreken.
  • Het gewenste ticket onderdeel is van hetzelfde evenement.

Stappenplan:

1. Ga naar het deelnemersdashboard.
  2. Klik op het ticket en kies voor het tabje omruilen.
  3. Klik op de knop Kies een nieuw ticket en maak de registratie af. Je krijgt de ticketprijs van het oude ticket als korting over het bedrag van de nieuwe registratie.

De voorwaarden:

• Het oude ticket wordt automatisch geannuleerd.
  • Wanneer je een goedkoper ticket kiest, krijg je geen re-fund.