Maak een actiepagina aan voor een goed doel

Wanneer het evenement waar je aan deelneemt de integratie van Supporta activeert, is het mogelijk voor deelnemers om een eigen actiepagina aan te maken voor een doel naar keuze. Dit kun je tijdens registratie aangeven of achteraf.

Optie 1: De keuze kan direct gemaakt worden in het inschrijfformulier.

Optie 2: Ga naar het deelnemersdashboard. De link naar het dashboard vind je in de bevestigingsmail van je inschrijving. In het dashboard klik je op het deelname ticket > bewerken en selecteer je een doel.