Een registratie omzetten naar een ander evenement

Als een deelnemer zijn of haar registratie voor het ene evenement moet annuleren en het naar een ander evenement wil laten omzetten, kun je de volgende stappen volgen:

• Annuleer de oorspronkelijke aankoop door de stappen in het artikel Een aankoop annuleren te volgen.
  • Ervan uitgaande dat je nog steeds op de deelnemerspagina bent met de registratie open en de lijst met aankopen zichtbaar, open je opnieuw het vervolgkeuzemenu dat wordt aangegeven door de drie stippen en klik je deze keer op Bewerken. Wijzig het te betalen bedrag in 0 en zorg ervoor dat Toevoegen aan saldo is geselecteerd. Selecteer niet Terugbetaling. Herhaal deze stap voor elke aankoop.
  • Je hebt nu een saldo voor de deelnemer aangemaakt, wat betekent dat je nu klaar bent om een nieuwe bestelling aan te maken en het saldo op deze bestelling toe te passen.
  • Klik op de deelnemerspagina aan de rechterkant op Bestelling toevoegen.
  • Selecteer de gewenste tickets en extra's en bevestig door nogmaals op Bestelling toevoegen te klikken.
  • Ervan uitgaande dat de nieuw gemaakte registratie open is en de lijst met aankopen zichtbaar is, open je naast elke aankoop het vervolgkeuzemenu aangegeven met de drie stippen en klikt u op Bewerken.
  • Klik onder Betaald bedrag op Tegoed toepassen en vervolgens op Bevestigen.
  • Herhaal stap 6 en 7 voor elke aankoop van de nieuw aangemaakte bestelling, of totdat er geen tegoed meer over is.
  • Als de deelnemer een restbedrag overhoudt dat nog betaald moet worden, herinner de deelnemer er dan aan dat hij het resterende bedrag via zijn persoonlijke dashboard kan betalen.