Verschillende tarieven instellen

Voor zowel tickets als producten is het mogelijk om verschillende tarieven in te stellen. Navigeer naar een ticket of product en selecteer het tabblad Prijzen. Stel hier een vaste prijs en verkoopperiode in of stel meerdere tarieven in als je die hebt. Wanneer meerdere tarieven tegelijk actief zijn, maakt de deelnemer zelf een keuze.

Naast het standaard tarief kun je een nieuw tarief toevoegen door te klikken op de button 'Stel tarieven in'. Zo kun je bijvoorbeeld in een bepaalde periode een Early Bird tarief instellen. Zodra die periode is afgelopen vervangt het reguliere tarief automatisch het Early Bird tarief. Elk tarief kan een maximale capaciteit hebben.

Voorbeeld: stel een speciale promotieprijs in voor Black Friday met een maximaal gebruik van 100 keer.