Startnummers genereren

Navigeer naar 'Deelnemers' en klik op het tabje 'Startnummers' en selecteer vervolgens het evenement waarvoor je startnummers wilt genereren.

• Voeg een reeks toe. Bijvoorbeeld 'Elite mannen'. Definieer je reeksen op basis van tickets, extra's, leeftijd, geslacht enz.
  • Klik op startnummers toewijzen.
  • Ga naar het deelnemersoverzicht van je evenement en klik op exporteren. Kijk of alles in orde is.
  • Publiceer de startnummers. De nummers zijn nu zichtbaar in het deelnemersdashboard.

Eventueel kun je ook handmatig startnummers toewijzen