Registratieformulier toevoegen aan je eigen website

Je kunt het registratieformulier op twee verschillende manieren integreren in de website van jouw sportevenement.

1. Gebruik een directe link naar het registratieformulier. Ga naar je evenement en klik op het pijltje aan de rechterkant naast 'Bekijk checkout'. Klik vervolgens op 'Bezoek pagina' en kopieer de url uit je browser. Je kunt deze url nu gebruiken om naar te linken vanaf je eigen website. Bezoekers zien het registratieformulier dan op een door Atleta gehoste pagina.

2. Sluit het registratieformulier in op je website in door embed-code toe te voegen aan de HEAD-sectie van je website. Dit is mogelijk voor 99% van de websites. Weet je niet zeker hoe je dit moet doen? Vraag om hulp van je websitebeheerder of stuur ons een e-mail. Om deze optie te gebruiken klik je op het pijltje naast 'Bekijk checkout' en vervolgens kies je voor 'Embed'. Je ziet dan onderstaande pop-up. Je kunt daar kiezen of je (op iedere pagina waar de code is geplaatst) een zwevende registratie button rechtsonder in beeld wilt tonen of niet. Je kopieert het script en plak deze vervolgens in de HEAD-sectie van je website. Elke link die op je website verwijst naar de checkoutpagina zal daarna geopend worden in de Atleta widget.