Een evenement aanmaken

Stap 1: Log in met je Atleta-account

Maak een nieuw Atleta-account aan of log in met je bestaande account. Voor nieuwe gebruikers: vul eerst de titel van je organisatie in om een project voor jouw organisatie aan te maken.

Stap 2: Maak een evenement aan

Nadat je de titel van je organisatie hebt ingevuld, is de volgende stap het maken van een evenement. Navigeer naar Evenementen in de menubalk en klik op de knop 'Evenement aanmaken' in de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 3: Vul de gegevens in

Voer de naam en de start- en einddatum van je evenement in. De overige velden zijn optioneel en alle informatie kan op elk moment worden gewijzigd nadat je evenement is aangemaakt.

Stap 4: Je evenement is klaar

Je evenement is aangemaakt. De volgende stap is het toevoegen van tickets en producten.