Bevestigingsberichten wijzigen

Wil je aangepaste bevestigingsberichten tonen wanneer je deelnemers hun registratie voltooien? Navigeer dan naar de instellingen van je evenement en klik op het tabje 'Bevestigingsberichten'. Voeg hier teksten toe voor de Checkout-bevestiging en Bevestigingsmail.

Checkout-bevestiging
Deze melding wordt direct getoond nadat een deelnemer zijn inschrijving heeft afgrond (in de browser).

Bevestigingsmail
Dit bericht wordt in het midden van de bevestigingsmail geplaatst. Dit is de mail die na het afronden van de registratie naar de deelnemer wordt gestuurd. Dit is een algemeen bericht over het evenement. Houd er rekening mee dat mensen achteraf ook alleen een Product kunnen kopen als upgrade.

Optioneel: voeg extra instructies voor deelnemers toe aan tickets en producten die in de bevestigingsmail worden getoond. Afhankelijk van de gekochte tickets en producten worden deze teksten in de bevestigingsmail getoond.